mail icon

Projectverhuur

Matemco is uw meest professionele partner voor steigers en ondersteuningen. Met meer dan 52 jaar ervaring en 900.000 Kwiksteiger onderdelen kunnen wij voor elk werk een passende oplossing engineeren en leveren. U huurt bij ons een compleet pakket in, passend bij de vraag van uw werk. Eventueel aangevuld met andere producten uit de Otri groep zoals bekistingen, bouwliften, hangbruggen etc.

block image

Grote en complexe werken

Of het project nu volumineus en/of complex is? Matemco kan door haar enorme hoeveel materieel en haar kennis, kunde en ervaring volledig mee in de grootste en meest complexe werken.

image
image

Goede voorbereiding

Matemco staat graag als partner naast haar opdrachtgever. Om uiteindelijk Kwiksteiger ondersteuningen en steigers te verhuren is het essentieel het project goed en tijdig voor te bereiden. We spreken en rekenen aan uitgangspunten; modelleren een 3D principe, werken een demarcatietekening uit en leveren een complete en gespecificeerde offerte inclusief inzetplanning. Zo huurt u bij ons niet alleen materieel, maar krijgt u ook maximale zekerheid tijdens de voorbereiding en bouwperiode zelf.

Onze expertises

Engineering

Matemco ontwerpt al haar constructies standaard in 3D en koppelt ze graag via 4D aan de planning.

Meer lezen
image description
Onderhoud en kwaliteit

Op onze materieeldienst keuren we alle geretourneerde materialen en repareren deze waar nodig.

Meer lezen
image description

Materieel voor de bouwplaats huren?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

image